WEEKBLOG #44 – TAG, VEGAN BBQ & MIDGETGOLFEN

Hi!

Toen ik maandagochtend wakker werd, werd ik er meteen aan herinnerd dat ik nog het hele huis moest schoonmaken van het feestje die ik dat weekend gaf. Zondag had ik alles laten liggen omdat we gingen varen. Nu waren er geen smoesjes meer, ik moest het doen… Einde van de middag was ik eindelijk klaar en ging ik richting Beverwijk om bij mijn moeder te eten. Daarna gingen we naar de bioscoop en keken we de film Tag. Behoorlijk slappe film, maar wel leuk dat het waargebeurd is.

DEC218A2-3FDF-4FC8-B6D7-E0E3A266925C.JPG

Dinsdag moest ik werken en woensdag ging ik naar een vriendinnetje in Amsterdam. Het plan was om naar Sloterplas te gaan maar door de bewolking bleven we maar thuis. Toen het zonnetje doorkwam gingen we chillen in het zwembad in de tuin en ik at mee met een vegan BBQ. Zelf eet ik niet vegan maar ik vond het heerlijk! Na veel te veel eten ging ik weer terug naar Haarlem om vervolgens nog een drankje te doen op de feestweek in Santpoort.

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Donderdag maakte ik havermoutkoekjes voor ontbijt, deed ik boodschappen en genoot ik nog even van het zonnetje. ’s Avonds ging ik langs mijn oude roomies en keken we een film. Iets te laat ging ik naar huis, want de volgende dag moest ik weer werken.

Processed with VSCO with hb2 preset

Zaterdag was mijn laatste werkdag deze week en die sloot ik meteen af met een goed feestje. Ik bleef bij een vriendinnetje slapen en ging de volgende dag door naar Wijk aan Zee. Daar vierden we de verjaardag van mijn oma. We gingen midgetgolfen, lekker eten en haalden na afloop nog een ijsje. Ik nam de catch of the day en die was heerlijk!

Processed with VSCO with hb2 preset

Until next week!

Advertenties

Gepubliceerd door

rosancastien

Ik ben Rosan, 22 jaar en ik woon in Haarlem. Rosancastien.com is een blog over fashion en lifestyle. Hier zul je alles lezen over wat ik doe, wat ik draag en waar ik ben geweest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s