WEEKBLOG #37 – HOGE CIJFERS & VEEL ETEN

Hi!

Ik begon de week met bijkomen van het weekend. Lekker uitslapen en bankhangen met Breaking Bad en tosti’s. Mijn vriend en ik besloten nog wel even van het weer te genieten. Dat deden we in het zonnetje met lekkere hapjes.

Processed with VSCO with hb2 preset

Dinsdag ging ik eens dingen doen die al heel lang op mijn lijstje stonden, zoals de koelkast schoonmaken. Verder rommelde ik nog wat ik huis tot ik de trein moest pakken voor een avondje werken. En ik kreeg deze dag mijn cijfers te horen van mijn eindopdrachten! Voor Fotostyling kreeg ik een 8,8 en voor Kunstactualiteit een 7,8, YAY! Weer een certificaat erbij!

Processed with VSCO with hb2 preset

Woensdag begon ik de dag in de sportschool. Later op de dag had ik een fotoshoot in Amsterdam. Het duurde maar een uurtje dus ik was zo klaar. Het was een commerciële shoot in een studio met een superleuk team. Ik ben benieuwd naar de resultaten! ’s Avonds ging ik nog even langs bij mijn oude roomies. Donderdag moest ik weer de hele dag werken in de bioscoop en at ik deze lekkere carpaccio salade in mijn pauze.

Processed with VSCO with hb2 preset

Vrijdag ging ik weer lekker sporten met mijn zus en daarna speurde ik de stad af voor leuke cadeautjes voor een vriendin. ’s Avonds kwamen vriendinnen bij mij voor een gezellig avondje, wat resulteerde in de hele avond Temptation Vips kijken. Na twee afleveringen ging mijn vriend er vandoor, zo erg vond ‘ie het. Wij vonden het heerlijk. Toen we de eerste drie afleveringen hadden gekeken ging de muziek toch maar aan en gingen we even later de stad in.

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Na veel te weinig uurtjes slaap zat ik weer in de trein naar werk. Het was een slopende dag en ik ging dan ook rechtstreeks naar bed bij thuiskomst. Zondag ging de wekker weer op tijd want we gingen naar de familie van mijn vriend. ’s Middags ging ik de stad in met mijn zus. Ik kocht een verjaardagscadeautje voor haar en we haalden een lekker ijsje bij Bartoli.

Processed with VSCO with hb2 preset

’s Avonds keek ik met mijn vader naar Jurassic World: Fallen Kingdom in de bioscoop (ik was Vaderdag zeker niet vergeten!). Ik had eerdere delen van de film nooit gezien, maar misschien ga ik dat nu wel doen… Ik vond hem erg goed!

Until next week!

Advertenties

Gepubliceerd door

rosancastien

Ik ben Rosan, 22 jaar en ik woon in Haarlem. Rosancastien.com is een blog over fashion en lifestyle. Hier zul je alles lezen over wat ik doe, wat ik draag en waar ik ben geweest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s