WEEKBLOG #36 – EINDBEOORDELINGEN & VAKANTIE VIEREN

Hi!

Eigenlijk heb ik over de eerste vier dagen van deze week vrij weinig te vertellen. Ik had mezelf opgesloten in huis achter mijn laptop. School, school, school en nog eens school. Vrijdag waren de presentaties voor de eindbeoordelingen. Maandagmiddag maakte ik de presentatie voor Fotostyling in orde en ’s avonds deed ik een lesje kickboksen met mijn zus.

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

De rest van de dagen besteedde ik aan Kunstactualiteit. Donderdag was ik niet achter mijn laptop weg te slaan. Mijn vriend ging koken en dit is wat ik voor mijn neus kreeg. Oeps… Maar het was stiekem wel heel lekker!

Processed with VSCO with hb2 preset

Tot in de late uurtjes oefende ik mijn presentaties. Na een paar uurtjes slaap was het dan zo ver. De laatste schooldag (hopelijk)! Toch wel een beetje zenuwachtig presenteerde ik mijn opdrachten en het ging best wel goed! Wat een opluchting, nu kon ik lekker van mijn weekend gaan genieten! Oh ja en ik heb zomervakantie whaaaa wat heerlijk! Tot over drie maandjes Akademie Vogue!

Processed with VSCO with hb2 presetDit was de opdracht voor Kunstactualiteit, waarvoor we een tentoonstelling moesten samenstellen binnen een thema. Het bestond uit een catalogus, plattegrond en flyers.

Onderweg naar Centraal Station gingen mijn klasgenootje en ik nog even langs de Primark, waar ik natuurlijk niet met lege handen uit liep. (Binnenkort komt er een shoplog online!) Ik luidde mijn vakantie in met een avondje bij mijn long lost vriendinnetje in Leiden. Het was weer gezellig als van ouds. Tegen twaalven pakte ik de trein naar Haarlem en sloot ik nog even aan bij mijn vriend in de stad.

Processed with VSCO with hb2 preset

Zaterdag ging ik mijn welverdiende vakantie echt even goed vieren! Ik was vrijdagavond niet gebeld door de akademie, wat betekent dat ik mijn vakken gehaald heb! YAY! We gingen naar Veerplas Festival en het was echt een top dag. We dansten in de zon en sloten de dag af in de stad, waar we het overigens niet langer dan een uur volhielden zo moe waren we. Lekker naar bed want zondag was er geen uitslapen bij. Met wallen tot aan de grond stond ik weer vrolijk in de bioscoop.

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Until next week!

Advertenties

Gepubliceerd door

rosancastien

Ik ben Rosan, 22 jaar en ik woon in Haarlem. Rosancastien.com is een blog over fashion en lifestyle. Hier zul je alles lezen over wat ik doe, wat ik draag en waar ik ben geweest.

2 gedachten over “WEEKBLOG #36 – EINDBEOORDELINGEN & VAKANTIE VIEREN”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s