WEEKBLOG #34 – IJSJE VAN OMA’S VRIENDJE & HIGH WINE MET (EX)ROOMIES

Hi!

Tweede Pinksterdag werkte ik de hele dag in de bioscoop. Maar ik mag niet klagen na een heel weekend vrij! Dinsdag begon ik de dag in de sportschool. Bij thuiskomst was het wachten op de loodgieter. Er lag namelijk een plas water bij de wasmachine en de afvoer in de badkamer liep ook niet lekker door. Gelukkig is het weer helemaal gefixt en kan ik de hele week alle wasjes inhalen. Eindelijk konden we nog even weg met het mooie weer. We haalden een ijsje bij de lekkerste ijssalon in Haarlem, Garrone. (Dat was vroeger trouwens oma’s vriendje!)

C7D5104C-1663-4B75-8978-5B8B3E3984FC.JPG

We liepen nog een rondje en deden daarna boodschappen voor een tapas avondje. Natuurlijk haalden we veel te veel, maar het was heerlijk. Met volle buikjes en te veel afleveringen van Breaking Bad verder gingen we naar bed.

Processed with VSCO with hb2 preset

Woensdag deed ik een shoot voor de zomercollectie van Seigneur Porter. We schoten eerst een deel binnen, gingen lunchen en schoten de rest buiten. Het was superleuk met een gezellig team, ik ben benieuwd naar de resultaten!

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Donderdag moest ik weer een dagje werken en nam ik deze healthy salade mee. Bij thuiskomst kwam vriendlief aan met een late-night snack van de MacDonalds. Daar gingen mijn goede voornemens weer…

Processed with VSCO with hb2 preset

Vrijdag werkte ik aan de eindopdrachten voor de akademie. De laatste weekjes zijn ingegaan! ’s Avonds kwam er een vriendinnetje langs en deden we nog een drankje in de stad.

Zaterdag ging ik met mijn oude huisgenootjes naar Amsterdam voor een high wine. We kregen drie verschillende wijntjes en lekkere hapjes. We haalden erna nog een ijsje om de hoek en wandelden door naar Rembrandplein voor het volgende terrasje. Wat genieten!

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Zondag moest ik weer werken en het was bloedheet. Niet te doen. Alsof het nog niet erg genoeg was scheurde ik ook nog uit mijn broek. En dat terwijl ik echt net op mijn werk was aangekomen. Wat een topdag…

Until next week!

Advertenties

Gepubliceerd door

rosancastien

Ik ben Rosan, 22 jaar en ik woon in Haarlem. Rosancastien.com is een blog over fashion en lifestyle. Hier zul je alles lezen over wat ik doe, wat ik draag en waar ik ben geweest.

3 gedachten over “WEEKBLOG #34 – IJSJE VAN OMA’S VRIENDJE & HIGH WINE MET (EX)ROOMIES”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s