WEEKBLOG #33 – BACK TO BUSINESS

Hi!

Ik begon de week met een rustig dagje. Uitslapen, opruimen, netflixen en een shoot voorbereiden. Shoot? Ja, maar in deze speel ik de rol van de stylist. Voor het vak fotostyling moeten we onze eigen eindopdracht maken. De enige richtlijn is: organiseer een fotoshoot en lever minimaal vier foto’s in. Dat leek even makkelijk je eigen opdracht verzinnen. Hell no. Waar moest ik beginnen?

Ik bedacht een concept met een verhaal. Verdriet van het verleden. Maandag maakte ik het team voor de shoot compleet en maakte ik planning voor de volgende dag. Dinsdag begon ik vroeg met de voorbereidingen. Om tien uur zat het model in de haar en make-up bij de grimeur (aka mijn oude roomie) thuis. Terwijl zij nep-littekens maakten bij het model, hielp ik een handje met het haar en de make-up. Om twaalf uur spraken we af met de fotograaf (aka mijn vriend) op de locatie en shooten maar!

E4CE8EEA-ED2D-4F1F-8595-7925869AB3E2.JPG

Het ging bijzonder goed en supersnel! Na twee uurtjes hadden we alles en de resultaten waren fantastisch! Nu maar hopen dat mijn docenten er ook zo over denken… Ik genoot nog een uurtje van het zonnetje in het park en daarna gingen mijn vriend en ik wrappizza’s maken. Zo lekker en healthy! We belegden ze met tomatenpuree, spinazie, paprika, feta en mozzarella.

Processed with VSCO with hb2 preset

Woensdag moest ik werken tijdens de marathon van Deadpool in de bioscoop en donderdag was ik er weer. Tussendoor maakte ik nog wat opdrachten voor de akademie want vrijdag was het weer zover. De vakantie was weer voorbij… Op de akademie selecteerde ik foto’s van de shoot van afgelopen dinsdag en werkte ik verder aan de opdracht voor Kunstactualiteit.

Processed with VSCO with hb2 preset

Na een lang dagje ging ik lekker naar huis voor een zussenavondje. We maakten vegaburgers, deden een rondje over de Luilakmarkt bij mij om de hoek en propten ons vervolgens vol met Macflurry’s en M&M’s terwijl we begonnen aan het nieuwe seizoen van 13 Reasons Why.

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Zaterdag had ik een verjaardag van een vriendinnetje in Amsterdam. Een en al gezelligheid (al had het zonnetje iets meer aanwezig mogen zijn) na veel te veel eten (again) verliet ik deze leuke meiden voor een avondje relaxen. Netflix, nagels lakken en nog meer eten…

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Zondag was ik weer vrij, wat een heerlijk weekend! Zelden dat ik beiden dagen vrij ben, daar kan ik zeker wel aan wennen. Overdag deed ik niet zo veel en ’s avonds ging ik naar een strandfeestje.

Until next week!

Advertenties

Gepubliceerd door

rosancastien

Ik ben Rosan, 22 jaar en ik woon in Haarlem. Rosancastien.com is een blog over fashion en lifestyle. Hier zul je alles lezen over wat ik doe, wat ik draag en waar ik ben geweest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s