WEEKBLOG #32 – SHOOT & EEN SPANNENDE CASTING

Hi!

Maandag begon ik net als de vorige week met een dagje werken in de bioscoop. Na er flink wat uurtjes op te hebben zitten, dook ik snel mijn bedje in want ik was nog behoorlijk moe van het weekend. Dinsdag was ik lekker vrij en kon ik nog even van het mooie weer genieten! Maar eerst bracht ik nog even een bezoekje aan de sportschool.

Processed with VSCO with hb2 preset

Woensdag had ik een shoot op de planning staan. Het was een editorial/lookbook shoot voor tassenmerk Bagoa. We gingen shooten op een prachtige locatie voor een bohemian vibe! Het was een supergoed georganiseerde en gezellige dag, met (niet te vergeten) een geweldige lunch!

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

’s Avonds deed ik weer mee met een lesje kickboksen en bij thuiskomst was ik helemaal gesloopt! Lekker douchen en snel naar bed.

Processed with VSCO with hb2 preset

Donderdag moest ik weer werken en ’s avonds ging ik met een vriendinnetje nog even langs Meifestival in Wijk aan Zee. Na afloop sliep ik bij haar aangezien er geen treinen meer reden…

Processed with VSCO with hb2 preset

De volgende ochtend ging ik op tijd naar huis want ik had een drukke dag voor de boeg. Nu kon ik er echt niet meer onderuit komen. Ik moest echt even hard aan de bak voor mijn eindopdrachten van de akademie. Nog maar een paar weken en dan is het leerjaar weer voorbij. Nog even knallen! Tussendoor nog even naar de sportschool en weer door.

Processed with VSCO with hb2 preset

Zaterdag werkte ik weer een middagje in de bioscoop. Ik was vroeg klaar want ik had nog een verjaardag. Na veel te veel eten ging ik met mijn moeder mee naar huis. Ik sliep daar omdat we de volgende ochtend vroeg de deur uit moesten. Er stond zondag namelijk een spannende dag op de planning. De officiële casting van Miss Nederland! Ja ja, ik ben verkozen voor één van de honderd meisjes die op deze dag aanwezig mogen zijn!

Processed with VSCO with hb2 preset

Ik kwam nog vriendinnetjes tegen van de Miss Beauty family! Gezellig! Helaas haalde ik het niet tot de laatste twaalf, maar het was wel een leuke dag.

Op de terugweg gingen mama en ik langs oma, want het was natuurlijk ook nog Moederdag! En kijk nou wat een lieve foto bij oma.

Processed with VSCO with hb2 preset

’s Avonds plofte ik thuis op de bank en begonnen mijn vriend en ik een nieuwe serie, Breaking Bad. We zijn nu al verslaafd. Oh en we haalden een MacFlurry want dat is gewoon het beste troostvoer.

Processed with VSCO with hb2 preset

Until next week!

 

Advertenties

Gepubliceerd door

rosancastien

Ik ben Rosan, 22 jaar en ik woon in Haarlem. Rosancastien.com is een blog over fashion en lifestyle. Hier zul je alles lezen over wat ik doe, wat ik draag en waar ik ben geweest.

6 gedachten over “WEEKBLOG #32 – SHOOT & EEN SPANNENDE CASTING”

  1. Hoi Rosan, ik kom nog een keertje langs op je blog omdat ik je wil vertellen dat ik je heb genomineerd voor de Liebster Award. Mocht je nog niet weten wat dit betekent dan kun je dit lezen op mijn blog. Ik heb je genomineerd omdat je een onwijs mooi blog hebt en een onwijs mooi persoon bent! X Mentje

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s