WEEKBLOG #28 – LUNCHEN MET BESTIES & VIEREN MET PIZZA

Hi!

Maandag waren mijn vriend en ik samen vrij en gingen we een rondje door de stad. Even een kijkje nemen in de nieuwe Hudson’s Bay. Het is supermooi geworden en ze hebben leuke merken. Vergeet zeker niet beneden te kijken bij de woonspulletjes, wauw! En natuurlijk het uitzicht over de stad vanuit La Place.

D7E92027-04C2-46BF-BA43-79AD7B40091C.JPG

’s Avonds was het weer tijd voor kickboksen, let’s go! Bij thuiskomst had vriendjelief heerlijke post-workout smoothies gemaakt.

D5E84013-8094-41C3-8829-019DDD277F5F.JPG

Woensdag had ik met mijn beste vriendinnetjes afgesproken. Één van mijn vriendinnen zag ik eindelijk weer na haar lange reis door Azië, dus we hadden veel bij te praten. We gingen lunchen bij Hofje zonder Zorgen en dronken naarna nog een wijntje op een terrasje aan de Grote Markt. Natuurlijk liet ik nog even mijn huisje zien en daarna stapten ze weer op de trein.

Processed with VSCO with hb2 preset

Donderdag moest ik werken en vrijdag naar de akademie. We bezochten Huis Marseille en gallerie Ron Mandos.

Processed with VSCO with hb2 presetAvatar door Louisa Clement

Na de laatste les zocht ik mijn zus op die net haar diploma-uitreiking had gehad. We gingen eten bij Sotto in Amsterdam. Na een heerlijke pizza gingen we terug naar Haarlem om nog even een drankje te doen in de stad.

Processed with VSCO with hb2 preset

Na een lange tijd was ik weer eens vrij op zaterdag, wat heerlijk! Ik maakte een To do-lijstje om maar even wat gedaan te krijgen. Zo wilde ik wat dingen in het huis doen en saaie dingen regelen zoals de WiFi die niet optimaal zijn werk doet. Ik zette ook nog even het allerlaatste Ikea-kastje in elkaar. Dat duurde trouwens niet even, het was een behoorlijk werkje. Ik was net klaar toen mijn vriend thuiskwam en vol verbazing stond te kijken naar wat ik in elkaar had gezet. We deden nog even drankje in de stad omdat hij zijn weekend kon vieren. Helaas moest ik de volgende dag weer vroeg op voor een dagje werken.

5B2B7749-117F-40E3-9AC7-379CC1ACF7A9.JPG

Until next week!

Advertenties

Gepubliceerd door

rosancastien

Ik ben Rosan, 22 jaar en ik woon in Haarlem. Rosancastien.com is een blog over fashion en lifestyle. Hier zul je alles lezen over wat ik doe, wat ik draag en waar ik ben geweest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s