WEEKBLOG #27 – IKEA, PLANTJES EN KLUSSEN

Hi!

Een extra zondagje om de week mee te beginnen. Tweede Paasdag ging ik lekker gourmetten met familie en spelletjes doen.

244CEBCB-5B1C-4C3D-9822-2B0832EAA130.JPG

Dinsdag moest ik werken en woensdag ging ik samen met mijn vriend naar de Ikea. Eindelijk weer wat tijd om verder te werken aan het huis. We kochten een tafel, een paar kastjes, een kapstok, en verder nog wat keukenspulletjes en accessoires.

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Daarna gingen we naar het tuincentrum voor planten. Twee grote kamerplanten, hangplantjes voor in de slaapkamer en een ananasplant. Het staat zo gezellig! Planten geven zo veel sfeer aan een woning, het begint nu dan ook eindelijk gezellig te worden in ons huis. Happy me!

Processed with VSCO with hb2 preset

Superfijn trouwens dat ze bij Praxis alles voor je ompotten, ook als je zelf potjes meeneemt. Ik had er namelijk al een paar en de rest kochten we daar.

Hier nog een kleine sneak peek van onze nieuwe kast met de ananasplant en een letterbord die we een tijdje geleden kochten bij Woonexpress. Het wordt zo leuk!

F41BF0AC-F18A-46AC-A3D3-662B140DA08D.JPG

Donderdag moest ik weer werken en vrijdag naar de akademie. We kregen uitleg over de eindopdrachten en certificaatbeoordelingen. De tijd gaat zo snel! Het schooljaar is alweer bijna om! Vrijdagavond kwam een vriendinnetje langs. We dronken een wijntje en gingen later op de avond nog even de stad in.

Processed with VSCO with hb2 preset

De volgende dag moest ik gewoon weer werken en kwam ik ’s avonds laat pas thuis. Zondag ging ik maar eens beginnen aan de Ikea pakketten die ondertussen al een paar dagen in de woonkamer stonden. Ik begon met het schoenenkastje en ik was net klaar met de tafel toen mijn vriend thuiskwam. Die had ‘ie niet zien aankomen!

Processed with VSCO with hb2 preset

Until next week!

Advertenties

Gepubliceerd door

rosancastien

Ik ben Rosan, 22 jaar en ik woon in Haarlem. Rosancastien.com is een blog over fashion en lifestyle. Hier zul je alles lezen over wat ik doe, wat ik draag en waar ik ben geweest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s