MY NEW FAV WHITE TEE + KORTINGSCODE – LES LUNETTES

Hi!

I found it! Mijn nieuwe favoriete witte T-shirt! Ik ben gek op witte t-shirts en ik heb er eigenlijk al te veel, maar deze is wel heel erg leuk. Hij is van Les Lunettes, een klein merkje van Victor van den Bos. Hij maakt T-shirts en truien voor zowel dames als heren. Momenteel is er sale en bestel je jouw favoriet met korting tot wel 50%! En of dat nog niet genoeg was, krijg je nog 10% extra korting met de code ROSAN10.

Foto0011Foto0017Foto0009Foto0019

Klik hier voor meer items! Welke is jouw favoriet?

Advertenties

Gepubliceerd door

rosancastien

Ik ben Rosan, 22 jaar en ik woon in Haarlem. Rosancastien.com is een blog over fashion en lifestyle. Hier zul je alles lezen over wat ik doe, wat ik draag en waar ik ben geweest.

2 gedachten over “MY NEW FAV WHITE TEE + KORTINGSCODE – LES LUNETTES”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s