WEEKBLOG #26 – SHOOT, ARTI & PLASTIC PRESSURE

Hi!

Deze week begon superleuk! Ik had maandag namelijk een shoot op de planning staan. Met fotograaf Mandy Brander en visagist/haarstylist Marina Macciocu hebben we supermooie foto’s neergezet voor een webshop in festivalglitters die binnenkort online komt. (Hierover natuurlijk later meer!) Van de resultaten is al iets te zien op mijn Instagram, maar deze komen ook snel op mijn blog!

Foto0030.jpg

Aangezien ik door de shoot maandag niet naar de kickboksles kon, ging ik dinsdag maar weer eens een lesje Funxtion doen met mijn zus. Woensdag was mijn moeder jarig, dus alle redenen om de calorieën er weer aan te eten met haar zelfgebakken appeltaart. (Eerlijk, die kan echt niemand weerstaan.)

Processed with VSCO with hb2 preset

Donderdag werkte ik in de bioscoop. Bij thuiskomst was ik nog zo wakker dat ik tot veel te laat serie ging kijken met als gevolg dat ik de volgende dag supermoe op de akademie aankwam. (Maar hey, ik loop wel weer bij met mijn series.) En alsof ik nog niet moe genoeg was, gingen we natuurlijk ook weer op stap met de groep van Kunstactualiteit. Eerst bezochten we Arti, waar de eindopdracht voor dit vak over moet gaan.

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Daarna brachten we nog even een bezoekje aan X Bank. Voor de mensen die hier nog nooit geweest zijn, echt even doen. Het is een winkel bij het W Amsterdam en het leuke hieraan is dat alles wat ze verkopen van Nederlandse bodem komt.

Processed with VSCO with hb2 preset

’s Avonds kwam mijn zus langs voor een filmavondje en zaterdag zaten we weer samen achter de kassa bij de bioscoop. Eerste paasdag moest ik naar de akademie. (Nee, dit was geen 1 april-grap.) Er waren projectdagen georganiseerd op de akademie voor het vak Fotostyling, waarbij we in groepjes ons concept gingen uitwerken voor de fotoshoot. Hier een kleine impressie van onze shoot met het thema ‘Plastic Pressure’. We willen met de foto’s de druk van social-media uitbeelden en dat is volgens mij aardig gelukt. Ik ben benieuwd naar de eindresultaten!

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Until next week!

Advertenties

Gepubliceerd door

rosancastien

Ik ben Rosan, 22 jaar en ik woon in Haarlem. Rosancastien.com is een blog over fashion en lifestyle. Hier zul je alles lezen over wat ik doe, wat ik draag en waar ik ben geweest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s