WEEKBLOG #24 – KICKBOKSEN, AKADEMIE & RED SPARROW

Hi!

De vakantie is voorbij, het verhuizen is gedaan en school is weer begonnen. Back to normal. Maandag rommelde ik wat in huis, wassen, opruimen, je kent het wel. ’s Avonds ging ik met mijn zus naar de sportschool en deden we een les kickboksen mee. Mijn zus was al vaker geweest, maar voor mij was het de eerste keer. En wat was het zwaar! Het was meer gericht op conditie dan op techniek, dus na een uurtje was ik helemaal gesloopt. Wel heel leuk, die les ga ik zeker vaker meedoen.

Processed with VSCO with hb2 preset

Dinsdag ging ik bij mijn moeder langs en werkte ik in de avond bij de bioscoop. Woensdag werkte ik aan de opdrachten voor de akademie en nog een beetje in huis. De volgende dag werkte ik in de bioscoop en vrijdag moest ik alweer naar de akademie. Tijdens Fotostyling werkte we in groepjes aan een praktijkopdracht. We mogen een concept bedenken voor een fotoshoot die we in het paasweekend gaan uitvoeren in de fotostudio op de akademie. Superleuke opdracht!

B81648D1-6980-4A13-BD36-BB25CF5D55A6.JPG

Om half zes zat het er weer op en kon ik weer lekker naar huis. Ik deed samen met mijn vriend boodschappen en hij kookte. Lekker avondje op de bank met Limitless. Zaterdag moest ik weer gewoon werken en ’s avonds kwam ik thuis in een vol huis. We gingen met z’n allen nog even de stad in en mijn oud-huisgenootje ging ook gezellig mee!

Zondag sliepen we lekker uit en ’s middags gingen mijn vriend en ik naar mijn oma. We bleven eten en gingen daarna naar de bios. We keken Red Sparrow. Ik ben er nog steeds niet over uit wat ik er van vond. Heftige film, niet slecht in elkaar en goede acteurs. Maar leuk kan je ‘m niet noemen.

Processed with VSCO with hb2 preset

Until next week!

Advertenties

Gepubliceerd door

rosancastien

Ik ben Rosan, 22 jaar en ik woon in Haarlem. Rosancastien.com is een blog over fashion en lifestyle. Hier zul je alles lezen over wat ik doe, wat ik draag en waar ik ben geweest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s