DISNEY AANKOOPJES

Hi!

Natuurlijk wilde ik een souveniertje kopen in Disneyland. Want ja, een herinnering is nou eenmaal gewoon superleuk. (Oké, de duizenden foto’s zijn natuurlijk de belangrijkste.)

Maar goed, souveniertjes dus. Wat is nou een goed souveniertje? Iets waar je echt iets aan hebt, wat je daadwerkelijk gaat gebruiken of dat mooi staat in je huis. Als kind had ik een magneetbord op mijn slaapkamer en kocht ik overal waar ik kwam een magneetje. Het magneetbord ging weg en de magneetjes verdwenen in een laatje.

Mijn vriend en ik besloten afgelopen zomer op vakantie in Montenegro om shotglaasjes mee te nemen van onze reisjes. Zou leuk staan in de keuken en we kunnen het ook echt gebruiken voor een avondje stappen met vrienden.

Je raadt het al… In Disney zochten we ons suf in de winkels naar een shotglaasje. Niet te vinden in Disneyland Park. Totdat we The Twilight Zone Tower of Terror uitkwamen en door het winkeltje terug naar buiten moesten. Een shotglaasje van Walt Disney Studios. Die moesten we hebben!

63C6ECC8-8F5C-49BA-AA64-FE8372D17CB4.JPG

Ook wilde ik graag nog iets voor mezelf en ik liep wel twintig keer tegen een t-shirt aan die ik superleuk vond. Ik zei tegen mijn vriend dat ik zeker wist dat ik die wilde hebben, en hem morgen zou kopen! Diezelfde middag vroeg hij mij tijdens de lunch iets uit zijn tas te pakken. Jahoor, hij had het t-shirt voor mij gekocht terwijl ik naar het toilet was. Wat een lieverd!

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Welke souveniertjes koop jij tijdens je vakantie of tripje?

Advertenties

Gepubliceerd door

rosancastien

Ik ben Rosan, 22 jaar en ik woon in Haarlem. Rosancastien.com is een blog over fashion en lifestyle. Hier zul je alles lezen over wat ik doe, wat ik draag en waar ik ben geweest.

4 gedachten over “DISNEY AANKOOPJES”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s