WEEKBLOG #23 – DISNEYLAND AND PARIS FOR A DAY

Hi!

Maandagochtend, de wekker gaat. 4:00 uur. Pff wat vroeg. MAAR we gaan naar Disney! YAY!

We pakten de bus om 5:00 uur aan het eind van de straat. Eenmaal op Schiphol, liepen we door de douane en door naar de gate. Om 6:50 uur ging onze vlucht al. Ongeveer een uurtje later stonden we op luchthaven Parijs-Charles de Gaulle. Vanaf daar pakten we de Magical Shuttle bus naar Disney’s Hotel Santa Fe. We checkten in en wandelden naar het park.

Processed with VSCO with hb2 preset

Eerst naar Discoveryland (natuurlijk in de Space Mountain!), door naar Fantasyland en een stukje Adventureland.

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

’s Avonds dronken we een cocktail bij Planet Hollywood en nog een drankje bij Billy Bob’s Country Western Saloon. Ondanks de gezelligheid in Disney Village was het echt tijd om terug te gaan naar het hotel.

Ik sliep als Doornroosje en we waren er weer helemaal klaar voor. Na een uitgebreid ontbijt in het hotel gingen we weer naar het park. Adventureland en Frontierland hadden we al helemaal gedaan voor de lunch. We begonnen aan Walt Disney Studios Park. Hier zitten eigenlijk wel de leukste attracties naar mijn mening. Crush’s Coaster, The Twilight Zone Tower of Terror en natuurlijk de Rock ‘n’ Roller Coaster zijn gewoon geweldig. Voor wie pas geleden nog naar Disneyland is geweest, zijn vast wel in de nieuwe attractie van Ratatouille geweest! Wauw, wat een beleving!

Processed with VSCO with hb2 preset

Voordat we het park verlieten, keken we naar de Star Wars show bij de Tower of Terror. Prachtige show! We aten deze avond in het hotel. Vriendlief houdt wel van onbeperkt eten. Het eten was dan ook verrassend goed en ze hadden een groot aanbod aan keuze.

 De volgende dag was aangebroken en we moesten ons weer uitchecken. Maar we hadden nog wel de hele dag toegang tot het park! We gingen verder in Walt Disney Studios Park en na drie keer in de Rock ‘n’ Roller Coaster geweest te zijn, gingen we nog even terug naar Disneyland Park.

Processed with VSCO with hb2 preset

’s Avonds aten we heerlijke entrecôte bij The Steakhouse in Disney Village. Daarna keken we naar de Disney Dreams show. Wat een geweldige afsluiting van de drie dagen in Disneyland!
We haalden de koffer op en pakten de trein naar het centrum van Parijs. Rond half elf kwamen aan bij het hotel. We dronken nog een drankje in de stad, waarna we met zere voetjes het bed in doken.

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Donderdag pakten we de metro naar de Eiffeltoren waar we genoten van een heerlijke lunch. De volgende stop was de Champs-Élysées en daarna bekeken we de prachtige Notre-Dame. Het was al bijna vijf uur en dus tijd om naar de luchthaven te gaan. Om half negen vertrok onze vlucht en nog geen uur later stonden we weer op Schiphol. Eenmaal thuis waren we zo ontzettend moe dat we weer naar dromen-(lees Disney)land gingen.

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Uitslapen was er voor mij niet bij, want ik moest weer gewoon naar de Akademie. Vrijdagavond ging ik naar mijn ex-roomie voor een lekker pastaatje en maakte ik mijn eindopdracht voor InDesign af, waar ik door alle gekte niet aan toegekomen was.
Zaterdag moest ik weer werken in de bioscoop en ’s avonds stond er een stapavondje op de planning. Zondag ging ik maar eens beginnen aan de berg wasgoed en deden we boodschappen. Na het eten keken mijn vriend en ik een aflevering (of twee) van Limitless.

Processed with VSCO with hb2 preset

Wat een lange maar superleuke week! Ik heb zo ontzettend genoten van Disneyland en Parijs! Ik ben mijn lieve vriendje suuuper dankbaar voor dit prachtige cadeau! (Jaaa, dit was mijn kerstcadeau, weet je nog?)

Processed with VSCO with hb2 preset(Ja, het valt niet mee tegen de zon in kijken.)

Until next week!

Advertenties

Gepubliceerd door

rosancastien

Ik ben Rosan, 22 jaar en ik woon in Haarlem. Rosancastien.com is een blog over fashion en lifestyle. Hier zul je alles lezen over wat ik doe, wat ik draag en waar ik ben geweest.

7 gedachten over “WEEKBLOG #23 – DISNEYLAND AND PARIS FOR A DAY”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s