WEEKBLOG #22 – STYLIST, MISS & HUISVROUW

Hi!

Weer een nieuwe week in mijn nieuwe huisje. Deze week lieten we het huis even voor wat het is en focusten we ons op werk. Maandag en dinsdag mocht ik de styling verzorgen voor JR Modelmanagement. De shoot werd gehouden in Studio 13. Mijn eerste echte styling job! Het waren ook meteen superveel modellen die ik mocht stylen, die zag ik even niet aankomen. De eerste dag waren er wel over de veertig modellen. Buiten om het feit dat ik de griep goed te pakken had, ging het heel goed!

Processed with VSCO with hb2 preset

Bij thuiskomst was ik zo beroerd dat ik direct naar bed ging. Een uurtje later maakte mijn vriend me wakker met een bordje eten. Ik schoof het erin en sliep meteen weer verder tot de volgende ochtend. Dinsdag ging de shoot verder in Art ‘Hotel, dit keer met iets minder modellen. Alhoewel ik me iets beter voelde dan de dag ervoor, was het toch wel lekker dat we iets eerder klaar waren.

5FDD7E7A-2DE1-4A2A-845D-2801D0528DF2.JPG

Na nog een lange nachtrust moest ik woensdag werken in de bioscoop. Donderdag was ik dan eindelijk een dagje vrij. Mijn vriend en ik regelden de verhuizing bij de gemeente (hier waren we nog steeds niet aan toegekomen…), deden boodschappen en kochten wat kleine spulletjes voor in het huis, zoals deze planner en snijplank.

82F2F38D-DBB8-453E-BA2B-B11035A47F1E.JPG

’s Avonds ging ik de huisvrouw uithangen en maakte ik risotto voor mij en mijn vriend. Na het heerlijke dinertje kwam mijn ex-roomie nog even langs. Gezellig! Heel gek dat ze nu bij mij op visite moet komen nadat we een jaar hebben samengewoond. Ik mis mijn oude huisgenootjes sowieso behoorlijk, maar mijn vriend als huisgenoot is ook wel heel erg fijn. Hem hoef ik gelukkig niet meer te missen!

D17851B4-C742-44E0-A4FB-8E0F42E4778F.JPG

Vrijdag werkte ik weer een lange dag in de bioscoop en zaterdag ging mijn wekkertje alweer vroeg. Om acht uur zat ik namelijk al in de trein naar Hoorn. Hoorn? Jaaa, de castingdag voor de nieuwe Miss Beauty of Noord-Holland! Heel leuk om dit alles nu eens van de andere kant te bekijken. Ik zat in de jury en beoordeelde de meisjes op hun presentatie, houding en engels. Tijdens de eerste ronde stelde alle meisjes zich aan ons voor, vervolgens liepen ze een rondje in bikini en last but not least moesten ze in het engels een vraag beantwoorden. Dit laatste is belangrijk voor de internationale verkiezingen waar de meisjes voor worden klaargestoomd. Ik vond het superleuk om in de jury te mogen zitten en kan nu al niet wachten om de meiden op het podium te zien stralen tijdens de finale! Wie oh wie zal mijn titel overnemen?

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

’s Avonds werkte ik aan de opdrachten voor de akademie aangezien ik daar komende week weinig tijd voor zal hebben. Maandagochtend vertrek ik namelijk naar Parijs! Zondag was mijn laatste dagje werken in de bioscoop en ’s avonds pakte ik mijn koffer in voor een heerlijke paar dagen weg!

Until next week!

Advertenties

Gepubliceerd door

rosancastien

Ik ben Rosan, 22 jaar en ik woon in Haarlem. Rosancastien.com is een blog over fashion en lifestyle. Hier zul je alles lezen over wat ik doe, wat ik draag en waar ik ben geweest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s