WEEKBLOG #21 – SETTELEN, TE GROOT MATRAS & TIKIBAD

Hi!

 Na de eerste nacht in ons nieuwe huis, stond er weer een drukke dag op de planning. Om half negen werd de wasmachine al geleverd. Daarna vertrok ik naar mijn oude huis om daar de laatste dingen op te ruimen en schoon te maken. Ondertussen zette mijn vriend de bank in elkaar. Ook begon ik met de grote schoonmaak in het nieuwe huis. De voorraadkast, inbouwkledingkast en de badkamer.

Dinsdag gingen we wat woonwinkels af op zoek naar een eettafel en stoelen. Helaas hadden we die niet gevonden, maar we kwamen toch met een paar leuke spulletjes thuis. Kussens voor de bank en badkamer/toiletspullen. We kochten dit mooie setje bij Jisk en een leuk douchegordijn. De kussens zijn van Woonexpress.

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Ook vonden we een mooi tapijt bij Leen Bakker. Helaas was die niet meer op voorraad, dus haalde mijn vriend die de volgende dag op in een ander filiaal. Dinsdagavond zette hij het nieuwe bed in elkaar en maakte ik de keuken schoon, waarna ik hem eindelijk kon inrichten met al onze spulletjes.

BB3D5B8F-AEBF-4D36-967C-C66B539CBB17.JPG

Tegen twaalven stond het bed eindelijk in elkaar. En ja hoor, daar kwam onze eerste tegenslag. Het matras was te groot. Ikea had het verkeerde kaartje aan het matras gehangen… Een paar telefoontjes verder de volgende dag, kregen we het voor elkaar dat ze hem vrijdag komen omruilen. Woensdag lieten we een extra setje sleutels bijmaken, ging ik verder met de grote schoonmaak en liet ik mijn oude kamer controleren door de huisbaas. De volgende ochtend overhandigde ik mijn sleutels aan het nieuwe meisje. Daarna ging ik door naar de bioscoop voor een dagje werken. ’s Avonds was ik pas laat thuis en dook ik gauw mijn bedje in.

Vrijdag kwam mijn moeder langs om ons huis te zien en verzamelde ik kleding voor een styling opdracht voor volgende week. ’s Avonds ging ik naar vriendinnen in Amsterdam voor een gezellig avondje.

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Zaterdag moest ik weer werken en ’s avonds was ik zo moe van de korte uurtjes slaap dat ik weer gelijk naar bed ging. Maar zondag kon ik niet de hele dag chillen, want we gingen naar het Tikibad. Dit was een kerstcadeautje van mijn moeder aan mijn zus en ik en onze vriendjes. Daarna gingen we nog gezellig uiteten met zijn viertjes. We aten burgers met friet bij Thrill Grill. Superlekker, echt een aanrader! De homemade icetea was ook heerlijk!

Processed with VSCO with hb2 preset

Until next week!

 

Advertenties

Gepubliceerd door

rosancastien

Ik ben Rosan, 22 jaar en ik woon in Haarlem. Rosancastien.com is een blog over fashion en lifestyle. Hier zul je alles lezen over wat ik doe, wat ik draag en waar ik ben geweest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s