PRIMARK SHOPLOG

Hi!

Ik kon het weer niet laten, even snel de Primark in na school. Ik kwam voor een beautyblender, maar daar bleef het natuurlijk niet bij…

Nog even langs de Home afdeling. Daar zag ik deze superleuke Neon colour light in de vorm van een cactus, dit kan je toch niet laten liggen voor twaalf euro?

D8E2CF9A-B2D5-41EF-A4A7-B8C4C02C9C9C.JPG

Ook hadden ze badmatjes die ik toevallig nog nodig had, dus die nam ik ook maar mee. We willen een beetje een spa-achtige sfeer voor de badkamer en daar vind ik dit steentjes motief goed bij passen. Eenmaal uitgerold en neergelegd viel ‘ie wel een beetje tegen, maar voor voorlopig is het wel prima. Hij is namelijk erg klein.

BE000BFB-F697-4DDA-9D54-9878997A81B5.JPG

Mijn klasgenootje wilde nog even bij de schoenen kijken en daar kwam ik deze superschattige sloffen tegen. Zijn ze niet enig? Ik wilde sowieso graag nieuwe sloffen dus dit mocht wel van mezelf. Evenals de simpele witte badslippers, die had ik wel écht nodig.

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Ohja, de beautyblender, daar kwam ik voor. Dit keer ging ik voor de siliconen versie. Deze wilde ik graag nog een keer proberen en hij was nog afgeprijsd ook! Ik ben er nog niet helemaal over uit wat ik van de blender vind. Het is heel fijn dat ze geen foundation in zich op nemen zoals bij de sponsjes, maar ze maken het verspreiden van de foundation wel iets lastiger. Misschien nog even wennen?

FEC6535B-6D88-436D-9044-75889C494FFE.jpg

Advertenties

Gepubliceerd door

rosancastien

Ik ben Rosan, 22 jaar en ik woon in Haarlem. Rosancastien.com is een blog over fashion en lifestyle. Hier zul je alles lezen over wat ik doe, wat ik draag en waar ik ben geweest.

2 gedachten over “PRIMARK SHOPLOG”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s