WEEKBLOG #20 – HUURCONTRACT TEKENEN & THE CHAINSMOKERS

Hi!

Afgelopen maandag mochten we het huurcontract van ons nieuwe huisje komen tekenen bij de makelaar. Een halfuurtje en honderd handtekeningen verder, stonden we weer buiten. Even lunchen bij Sumo om dit officiele momentje te vieren.

Processed with VSCO with hb2 preset

’s Middags had ik een shoot op de planning staan voor een stylingopdracht van school. Ik had een team bij elkaar gezocht en zelf deed ik de make-up en styling.

Dinsdag en woensdag werkte ik in de bioscoop en daarnaast aan de opdrachten voor de akademie. Donderdag hadden we een afspraak met de makelaar voor de sleuteloverdracht. Jaaaa, we hebben ze!

87BB22AD-40ED-4E91-83CE-17D54A93AB29.JPG

Helaas kon ik niet meteen aan de slag in het nieuwe huisje, want ik moest meteen weer door naar werk. ’s Avonds bereidde ik me voor op de presentatie voor de volgende dag. Hij ging me gelukkig goed af en daarna gingen we met de groep van Kunstactualiteit naar verschillende galeries in de buurt.

Processed with VSCO with hb2 preset

Vrijdagavond begon ik met mijn spullen inpakken. Dat viel nog niet mee… Na een kort nachtje gingen mijn vriend en ik de nieuwe bank ophalen in Tilburg. Daarna maakten we nog een korte stop bij Ikea om het bed en nog wat kleine dingen te halen. Snel de spullen lossen en terug naar mijn (oude) huisje om ons klaar te maken voor The Chainsmokers!

Processed with VSCO with hb2 preset

Jaaa, The Chainsmokers in Ziggo Dome. Mijn verjaardagscadeautje aan mijn vriend en hij vond het geweldig! Ik ook trouwens, ze zijn supergoed live!

A2770412-B2C4-4A29-9752-46FD1D0529BAF8DC20BE-500A-4902-8661-30B30DE38EE1

Na deze prachtige avond was het alweer zondag oftewel MOVING DAY! Oké, we hadden zaterdag al wat meubels gedaan, maar nu kwam het echte werk. Al onze spullen verhuizen. Zo kom je er toch achter dat je echt belachelijk veel spullen hebt en dan vooral kleding. Tijd om maar eens iets weg te doen…

Na het verhuizen van al onze spullen, gingen we nog even langs mijn oma. Ze was jarig, dus we maakten even tijd voor een heerlijk stukje zelfgebakken appeltaart met slagroom. Toen we thuiskwamen in ons nieuwe huis propte we het matras door het trapgat en gingen we lekker slapen. Dat was even vreemd toen ik wakker werd…

Processed with VSCO with hb2 preset

Until next week!

 

 

 

Advertenties

Gepubliceerd door

rosancastien

Ik ben Rosan, 22 jaar en ik woon in Haarlem. Rosancastien.com is een blog over fashion en lifestyle. Hier zul je alles lezen over wat ik doe, wat ik draag en waar ik ben geweest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s