HOME INSPIRATION

Hi!

Even heel wat anders op mijn blog! Sinds mijn vriend en ik een huisje hebben gevonden, doe ik haast niks anders dan zoeken naar interieur. Hier een stukje inspiratie voor de sfeer van ons nieuwe huisje. Ik wil vooral een knus gezellig huisje dat rust uitstraalt. Dat wil ik doen met rustige kleuren en veel planten.

Volgende week gaan we verhuizen. We beginnen met de zithoek en de slaapkamer en hebben besloten nog even te wachten met de rest. Aangezien we de woning supersnel kunnen betrekken, hebben we maar weinig tijd gehad om alles uit te zoeken. Maar we willen er natuurlijk wel zo snel mogelijk gaan wonen!

Advertenties

Gepubliceerd door

rosancastien

Ik ben Rosan, 22 jaar en ik woon in Haarlem. Rosancastien.com is een blog over fashion en lifestyle. Hier zul je alles lezen over wat ik doe, wat ik draag en waar ik ben geweest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s