WEEKBLOG #19 – SNEAK PEEK NEW HOME & IKEA

Hi!

Afgelopen maandag mochten we de sleutel van ons nieuwe huisje lenen bij de makelaar. We wilden graag nog een keer langs om alles op te meten en een plan te maken voor de meubels. Daarna gingen we gelijk door naar de Ikea om alvast ideeën op te doen en een verlanglijstje te maken.

Processed with VSCO with hb2 presetEhh ja… we konden niet kiezen…

Processed with VSCO with hb2 presetSNEAK PEEK! Dit is de superschattige slaapkamer van het huisje!

Dinsdag werkte ik aan school, deed ik de was en nog wat huishoudelijke klusjes. ’s Avonds ging ik naar Beverwijk om een fiets op te halen en bij mijn vader te eten. Eindelijk weer een fietsje in Haarlem!

Woensdag en donderdag moest ik werken in de bioscoop. Woensdag was het ladiesnight en donderdag schonk ik weer koffie voor de oudjes bij de 50-plus voorstellingen.

Vrijdag moest ik naar de akademie, maar ik werd zo beroerd wakker dat ik me ziek meldde. Ik werkte vanuit mijn bed aan de opdrachten en mailde wat heen en weer met mijn docenten. Gelukkig loop ik niet achter en kan ik volgende week zo weer aanschuiven.

CD057A64-AF5F-4400-A4BA-DC76964B9BDD.JPG

Zaterdag nog steeds niet top fit… Maar ik ging maar eens beginnen aan mijn to-do list wat betreft verhuizen. Mijn huidige meubels verkopen, nieuwe meubels zoeken en schoonmaakspullen inslaan. Oh ja, en nog even naar de sportschool aangezien ik de hele week niet ben geweest. Shame on me.

Zaterdagavond had ik het 21 diner van mijn huisgenootje. Het was een supergezellige avond met heerlijk eten. We begonnen met een soepje, daarna een kaasfondue en een brownie als dessert. Helaas kon ik het niet al te laat maken, want zondag moest ik gewoon weer werken. ’s Avonds laat kwam ik pas thuis en dook ik na een warme douche meteen mijn bed in.

Processed with VSCO with hb2 preset

Until next week!

 

Advertenties

Gepubliceerd door

rosancastien

Ik ben Rosan, 22 jaar en ik woon in Haarlem. Rosancastien.com is een blog over fashion en lifestyle. Hier zul je alles lezen over wat ik doe, wat ik draag en waar ik ben geweest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s