SAMENWONEN <3<3<3

Hi!

Wat? Verhuizen? Alweer? JAAA, ik ga samenwonen!

Ongeveer een jaar geleden verhuisde ik naar Haarlem en ging ik op kamers. Ik heb een jaar lang mogen genieten van mijn kamer en mijn lieve huisgenootjes. Maar nu is het tijd voor de volgende stap! Ik ga samenwonen met mijn vriend.

We waren al een tijdje op zoek en hebben nu eindelijk iets gevonden! De reden waarom ik niet in mijn blog heb verteld over alle bezichtigingen is omdat het nog wel een halfjaar  (of langer) zou kunnen duren voordat we iets zouden vinden. Gelukkig viel dat hartstikke mee en hebben we na een paar bezichtigingen al ons droomhuisje gevonden.

Eigenlijk wilde ik nog even wachten met het bekend maken tot we de sleutel zouden krijgen, maar ik vind het toch wel heel erg leuk om er meer over te vertellen in mijn weekblogs.

Oh ja, ik verhuis trouwens naar een paar straten verderop. Mijn vriend wilt ook altijd al graag in Haarlem wonen en ik wil er niet meer weg. We komen te wonen in een hofje midden in centrum, zo leuk! Ik kan niet wachten tot we helemaal gesetteld zijn, maar ik heb ook superveel zin in woonspulletjes shoppen en inrichten.

Natuurlijk vind ik het heel jammer dat ik mijn studentenhuisje ga verlaten. Ik heb een superleuk jaar gehad en zal mijn (nu nog) roomies zeker blijven zien!

Processed with VSCO with hb2 preset

Advertenties

Gepubliceerd door

rosancastien

Ik ben Rosan, 22 jaar en ik woon in Haarlem. Rosancastien.com is een blog over fashion en lifestyle. Hier zul je alles lezen over wat ik doe, wat ik draag en waar ik ben geweest.

10 gedachten over “SAMENWONEN <3<3<3”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s