WEEKBLOG #18 – ROOMIES, FOTOSHOOT & MISSVERKIEZING

Hi!

Ik begon de week meteen met werken aan school, het is nu een drukke periode dus dat betekend veel thuis werken. ’s Avonds weer naar wekelijkse groepsles in de sportschool met mijn zus. Ik liep nog even met haar mee naar huis en ja, toen was de avond alweer om. Dinsdag ging ik met mijn roomie even de stad in en lekker lunchen bij Anne&Max. Ik nam de Panini hete kip. Heet was ‘ie niet, maar wel heel lekker. En die home made ice tea’s zijn heerlijk!

C76C0275-863E-4CA1-BE47-6EBEDF90E559.JPG

Woensdag werkte ik weer thuis aan school. Ondertussen ging ik alvast naar vakanties kijken voor aankomende zomer… Ik zit te denken aan een Grieks eilandje, tips anyone?

Donderdag moest ik werken in de bioscoop en vrijdag was het weer tijd voor de Akademie. Opdrachten door bespreken en we gingen weer gezellig op pad. Nog een keer naar het Stedelijk Museum, voor een aantal tentoonstellingen die we nog niet hadden gezien. Waaronder deze van Stefan Tcherepnin.

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

’s Avonds ging ik met mijn huisgenootje een filmpje kijken met mijn favo film-snack, blauwe M&M’s. We keken The Girl on the Train, aanradertje!

030A0741-36BD-4328-810D-F0194014F1F0.JPG

Zaterdag moest ik werken en toen ik ’s avonds laat thuis kwam, was het al weer tijd om naar bed te gaan. Zondag moest ik namelijk naar Hilversum voor een fotoshoot. De shoot was voor de Miss Beauty organisatie, nieuwe foto’s van team Noord-Holland in Miss-stijl (oftewel gala). Superleuk om de meiden weer eens te zien! Binnenkort begint het nieuwe seizoen weer met de casting voor de nieuwe Miss Beauty of Noord-Holland en ik zit in de jury!

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Until next week!

 

Advertenties

Gepubliceerd door

rosancastien

Ik ben Rosan, 22 jaar en ik woon in Haarlem. Rosancastien.com is een blog over fashion en lifestyle. Hier zul je alles lezen over wat ik doe, wat ik draag en waar ik ben geweest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s