WEEKBLOG #17 – DEADLINES, INSIDIOUS & TAPAS AVOND

Hi!

Maandag begon ik de week met een heerlijk ontbijtje en How to Get Away with Murder (aanradertje).

Processed with VSCO with hb2 presetWarme havermout met appel en blauwe bessen, jammm…

Na de hele dag binnen aan schoolwerk zitten, ging ik ’s avonds sporten met mijn zus. Dinsdag ging ik werkte ik verder aan mijn opdrachten en ’s avonds ging ik met mijn vriend bij mijn moeder eten. Daarna keken we Insidious: The Last Key in de bioscoop. Ik vond hem natuurlijk super eng, maar het was wel een goede film. Of ik lekker sliep die avond is een ander verhaal…

Processed with VSCO with hb2 preset

Woensdag was ik vrij en besteedde ik de hele dag aan de opdrachten voor de akademie. Donderdag moest ik werken, dus alles moest af zijn.

Processed with VSCO with hb2 preset

Vrijdag weer les op de akademie. Dit keer gingen we niet op pad, maar presenteerde we de fotografieopdracht voor Kunstactualiteit. ’s Avonds kwam een vriendinnetje langs voor een gezellig avondje.

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Zaterdag ging het wekkertje gewoon weer en haastte ik me naar het werk. Eenmaal thuis was het alweer tijd om te slapen. De volgende dag bestond uit schoonmaken en de was doen. ’s Avonds wilden mijn vriend en ik hapjes gaan halen voor een tapas avondje. Eenmaal voor de Albert Heijn bleek hij dicht te zijn, duh zondag… Toen sloten we de week maar af bij La Cubanita.

Processed with VSCO with hb2 preset

Until next week!

Advertenties

Gepubliceerd door

rosancastien

Ik ben Rosan, 22 jaar en ik woon in Haarlem. Rosancastien.com is een blog over fashion en lifestyle. Hier zul je alles lezen over wat ik doe, wat ik draag en waar ik ben geweest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s