OOTD – FAUX FUR & JOGGINGBROEK

Hi!

Even een outfit post vanuit een van de mooie straatjes van Haarlem. Hier draag ik mijn faux fur jas van vorig jaar (H&M) en mijn groene joggingbroek van Pull & Bear. Dit is echt mijn favo broek van het moment. Het zit heerlijk, maar ziet er toch net ff wat anders uit dan een pyjamabroek. Hier combineerde ik hem met een simpele witte trui en mijn witte Puma’s. Het zilverkleurige tasje was een souveniertje van mijn moeder uit Lanzarote.

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Advertenties

Gepubliceerd door

rosancastien

Ik ben Rosan, 22 jaar en ik woon in Haarlem. Rosancastien.com is een blog over fashion en lifestyle. Hier zul je alles lezen over wat ik doe, wat ik draag en waar ik ben geweest.

6 gedachten over “OOTD – FAUX FUR & JOGGINGBROEK”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s