SHOPLOG PART 1 – PRIMARK

Hi!

Deze items kocht ik nog voor de kerstvakantie tussen het kerstshoppen door, maar ik wil ze toch nog even delen. Ik ging naar de Primark voor cadeautjes als geurkaarsjes en geurstokjes. (Deze zijn hier superleuk en cheap!) En ik kwam terug met cadeautjes én een nieuwe jeans en salopette. Normaal koop ik nooit broeken bij Primark, omdat deze gewoon nooit goed zitten. Tot ik deze leukerd tegen het lijf liep, toch maar weer proberen dan. Voor die 19 euro zat hij toch nog erg goed! De salopette kwam ik onderweg naar de paskamers tegen en die kon ik echt niet laten liggen voor 12(!) euro. Ik draag hem met een panty en witte of zwarte trui.

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Advertenties

Gepubliceerd door

rosancastien

Ik ben Rosan, 22 jaar en ik woon in Haarlem. Rosancastien.com is een blog over fashion en lifestyle. Hier zul je alles lezen over wat ik doe, wat ik draag en waar ik ben geweest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s