WEEKBLOG #14 – HIGH TEA, COCKTAILS & IJ-HALLEN

Hi!

Ik spendeerde de eerste dag van het nieuwe jaar voornamelijk in bed. Na een lange nacht bleef ik lekker lang in bed liggen. Het was niet alleen nieuwjaarsdag maar ook de dag waarop ik vijf jaar samen was met mijn lieve vriend! We waren niet vooruit te branden dus bleven we lekker thuis en keken een filmpje.

foto-niels-hartje.pngDit is mijn lievelingsfoto van hem tijdens onze laatste vakantie in Montenegro.

Dinsdag moest ik weer werken. Ik was ’s avonds pas laat thuis en ging meteen door naar bed. Woensdag was ik lekker vrij en ging ik (alweer) uitslapen. Hey, het is vakantie nu mag het wel… ’s Middags ging ik met mijn vriend de stad in en uiteten. Donderdag vertrok hij alweer naar Curacao voor werk, dus we maakte er een leuk dagje van.

Donderdag kon ik mijn vriend helaas niet uitzwaaien want ik moest gewoon weer werken… ’s Avonds ging ik na thuiskomst weer snel m’n bedje in want vrijdag moest ik weer vroeg beginnen. Na werk ging ik met mijn huisgenootje nog even een drankje doen in de stad.

Processed with VSCO with hb2 presetCocktails bij Bar Number 5

Zaterdag namen mijn zus en ik onze moeder en oma mee voor een high tea. Dat was ons kerstcadeautje aan hun. Zó lekker en zó veel.

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Na de high tea ging ik bij mijn moeder de auto inladen, want zondag gingen we op de IJ-hallen onze spulletjes verkopen. We deden dit vorig jaar al een keer en we hadden een superleuke dag en wat centjes verdiend. Jammer genoeg viel het dit keer een beetje tegen… Het was ontzettend koud en nogal rustig, maar alsnog hadden we een leuke (en lange) dag.

Processed with VSCO with hb2 preset

Until next week!

Advertenties

Gepubliceerd door

rosancastien

Ik ben Rosan, 22 jaar en ik woon in Haarlem. Rosancastien.com is een blog over fashion en lifestyle. Hier zul je alles lezen over wat ik doe, wat ik draag en waar ik ben geweest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s