WEEKBLOG #13 – VIER KERSTDAGEN EN OUD&NIEUW

Hi!

Eerste kerstdag vierde we bij de familie van mijn vriend. Zoals altijd was er superveel eten en gezelligheid. Na het eten deden we een quiz en vergaten we de tijd tot er geen bussen meer reden. Het huis van mijn vriend was gelukkig niet ver, dan maar de vroeg op de volgende dag.

Processed with VSCO with hb2 preset

Daar ging mijn wekker dan om 7:15 uur op tweede kerstdag, eerst naar huis, laatste cadeautjes inpakken, kleding uitzoeken en klaarmaken voor werk. Om half tien zat ik volledig bepakt in de trein met een enorme tas cadeautjes, maar ik was op tijd. Om half zes was ik klaar met werk en ging ik door naar mijn moeder om daar kerst te vieren.

We gingen gourmetten zoals ieder jaar en pakten daarna alle cadeautjes uit. En wat ben ik verwend! Ik kreeg make-up, panty’s, sieraden en meer. De grootste verrassing was van mijn vriend. Nieuwsgierig? Lees het hier!

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetWe speelden Party & Co tot laat in de avond, was is het toch een leuk spel!

Woensdag was de kerst dan officieel voorbij, maar zeker niet voor mij! Met gescheiden ouders en een vriend kan je niet alle families in twee dagen zien, dus plakten we er gewoon nog een dag aan vast (of twee).

Eenmaal bij mijn vader stond zijn vriendin al heel de dag in de keuken voor een heerlijk kerstdiner. Aangezien de kerst vooral bestaat uit heel veel eten hadden we afgesproken een lichte maaltijd te eten. Het diner bestond uit verschillende salades en soep.

Processed with VSCO with hb2 presetHet voorgerechtje was een salade van vis en grapefruit.

Donderdag moest ik weer werken en daarna zat, jawel, kerstdiner nummer vijf op mij te wachten. Naja, niet helemaal dan. Ik ging eerst samen met mijn roomies boodschappen doen. Mijn huisgenootje maakte een heerlijke soep en we dekten de tafel met stokbrood en andere kleine hapjes.

5C386789-D5CC-4EA6-AEA9-BF15AFA3DC9F.JPG

Vrijdag was de kerst dan écht voorbij. Back to reality… Opruimen, afwassen, de was doen… En natuurlijk lekker van mijn vrije dagje genieten.

Zaterdag moest ik de hele dag werken en toen ik om tien uur eindelijk klaar was, schoof ik aan bij de afscheidsborrel van een collega. We gingen de borrel nog even voortzetten in een karaokebar in Amsterdam. Zondag moest ik ook weer werken, maar gelukkig niet tot laat. Ik bleef nog even op de oudejaarsborrel en ging daarna snel naar huis om me klaar te maken voor oud & nieuw. Mijn vriend en ik waren uitgenodigd bij een huisfeest met thema Miami Vice, daarna gingen we nog naar Patronaat.

Processed with VSCO with hb2 preset

HAPPY NEW YEAR

Until next week!

Advertenties

Gepubliceerd door

rosancastien

Ik ben Rosan, 22 jaar en ik woon in Haarlem. Rosancastien.com is een blog over fashion en lifestyle. Hier zul je alles lezen over wat ik doe, wat ik draag en waar ik ben geweest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s