WEEKBLOG #12 – MERRY X-MAS

Hi!

Afgelopen week begon ik met een korte fotoshoot op maandagochtend in Amsterdam. Daarna ging ik de stad in om kerstcadeau’s te kopen. De resultaten van de shoot zal ik zeker nog posten!

Woensdag ging ik alvast kerst vieren met vriendinnen en het was supergezellig! We hadden een heerlijk vegan driegangendiner en daarna ook nog hapjes, way to much food. Na het eten deden we een spel met onze cadeautjes. Ik eindigde met superleuke kerstsokken en een muurkleedje.

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Donderdag ging ik nog even de stad in voor de laatste cadeautjes en maakte ik de opdrachten voor vrijdag af. Vrijdag gingen we met de groep van Kunstactualiteit naar Huis Marseille. In dit fotografiemuseum zijn nu werken te zien van Eddo Hartmann en Ad van Denderen.

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Zaterdag moest ik de hele dag werken in de bioscoop en zondag alleen overdag. Op kerstavond ging mijn vriend heerlijke voor mij koken en daarna gingen we naar een kerstborrel van zijn werk.

Processed with VSCO with hb2 presetZó lief! En het was heerlijk!

Merry X-mas!

Advertenties

Gepubliceerd door

rosancastien

Ik ben Rosan, 22 jaar en ik woon in Haarlem. Rosancastien.com is een blog over fashion en lifestyle. Hier zul je alles lezen over wat ik doe, wat ik draag en waar ik ben geweest.

2 gedachten over “WEEKBLOG #12 – MERRY X-MAS”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s