WEEKBLOG #11 – LET IT SNOW, LET IT SNOW, LET IT SNOW

Hi!

Maandag bleef ik lekker binnen tijdens de sneeuw. Lekker Netflixen en een beetje voorwerken aan mijn opdrachten voor de akademie.

Processed with VSCO with hb2 preset

Dinsdag moest ik in de middag een paar uurtjes werken en daarna ging ik met mijn vriend eten bij de Roast Chicken Bar in Haarlem. Simpel maar super lekker eten! Vooraf hadden we de Mini Roast Slider, het hoofdgerecht was geroosterde kip met friet en koolsla en mijn dessertje was een heerlijke cheesecake.

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Woensdagmiddag moest ik weer werken en daarna ging ik bij mijn vader eten. En donderdag ging ik na het sporten bij mijn moeder eten. Bijna niet thuis gegeten deze week haha.

Na een dagje op de akademie op vrijdag was het ’s avonds tijd voor een gezellig avondje. Drankjes en spelletjes met m’n huisgenootje, vriend en daar nog vrienden van. Superleuk die (ouderwetse) bordspelletjes!

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Zaterdag en zondag moest ik weer werken in de bioscoop. Een heel spannend weekend was het dus niet. Maar… ik heb ons kleine studentenhuisje een beetje versierd. Je moet toch wat als er geen ruimte is voor een kerstboom…

Processed with VSCO with hb2 preset

Until next week!

Advertenties

Gepubliceerd door

rosancastien

Ik ben Rosan, 22 jaar en ik woon in Haarlem. Rosancastien.com is een blog over fashion en lifestyle. Hier zul je alles lezen over wat ik doe, wat ik draag en waar ik ben geweest.

2 gedachten over “WEEKBLOG #11 – LET IT SNOW, LET IT SNOW, LET IT SNOW”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s