WEEKBLOG #10 – YAY

Hi!

YAY! Alweer mijn tiende weekblog, dat betekent ook dat rosancastien.com al 10 weken bestaat!

Maandag begon ik de week met heerlijk ontbijtje, pancakes van banaan en havermout met appel en kaneel. Heerlijk! ’s Avonds ging ik sporten en daarna nog even Limitless kijken met mijn vriend.

Processed with VSCO with hb2 preset

Op 5 december had ik eigenlijk helemaal niks gepland, maar onverwachts ging ik toch nog even hapjes en drankjes doen in de stad. Het was weer supergezellig met mijn zus en collegaatjes. We gingen naar Fortuyn in Haarlem.

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Woensdag moest ik de hele dag werken tot ’s avonds laat en de volgende dag begon ik weer om 10 uur. Donderdagavond ging ik bij mijn oma eten en maakte ik snel mijn presentatie voor Fotostyling af.

Vrijdag een dagje op de akademie. Ik kreeg mijn getuigschrift van Photoshop die ik afrond met een 8 en hield een presentatie over de stylingopdracht met als stijlicoon Marilyn Monroe.

Processed with VSCO with hb2 preset

Om half 6 kon ik lekker weekend gaan vieren en dat deed ik samen met mijn vriend bij Sumo. Na veel te veel maar heerlijk eten keken we thuis nog een filmpje.

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetHet is nu zo gezellig in de stad met alle lichtjes en de kerstboom op de Grote Markt!

Zaterdag was ik lekker een dagje thuis en ’s avonds ging ik naar een vriendin in Beverwijk voor een gezellig avondje. Ik bleef bij haar slapen en ging de volgende dag meteen door naar werk. ’s Avonds was ik pas laat thuis dus ik kon meteen m’n bedje in.

Processed with VSCO with hb2 preset

Until next week!

Advertenties

Gepubliceerd door

rosancastien

Ik ben Rosan, 22 jaar en ik woon in Haarlem. Rosancastien.com is een blog over fashion en lifestyle. Hier zul je alles lezen over wat ik doe, wat ik draag en waar ik ben geweest.

2 gedachten over “WEEKBLOG #10 – YAY”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s