PULL&BEAR – FEMALE CAPITAL SWEATER & DENIM SKIRT

Hi!

Een tijdje terug vertelde ik in een weekblog over een shoot. Nu heb ik eindelijk de resultaten en die wil ik natuurlijk even delen. Het was een shoot in eigen kleding. En daar gebruikte ik natuurlijk mijn “nieuwe” kleding voor. Ja, nu is het niet meer zo nieuw… Maar zeker niet minder leuk. Hier draag ik een sweater van Pull&Bear met de tekst ‘Female Capital’. Deze is oversized en supercomfi. Hier draag ik hem met een zwarte jeans en overknee laarzen.

CAST0029CAST0278CAST0254

Ook dit rokje is van Pull&Bear. Hij is donkergrijs en is supermakkelijk te combineren. Met bijna alle truien staat hij leuk en met mooi weer kan ‘ie gewoon met een t-shirt. Rokjes draag ik over het algemeen niet zo vaak, dus het fijne aan deze is dat ik hem alle seizoenen door kan dragen. Hier draag ik hem met een sweater van H&M en zwarte boots.

CAST1134CAST1050Foto’s door Petrus Tomasila

Meer foto’s van deze shoot volgen nog, stay tuned!

 

Advertenties

Gepubliceerd door

rosancastien

Ik ben Rosan, 22 jaar en ik woon in Haarlem. Rosancastien.com is een blog over fashion en lifestyle. Hier zul je alles lezen over wat ik doe, wat ik draag en waar ik ben geweest.

4 gedachten over “PULL&BEAR – FEMALE CAPITAL SWEATER & DENIM SKIRT”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s