FAVOR BAG – GIESE LEATHER PRODUCTS

Hi!

De wonderen zijn de wereld nog niet uit, want ik heb voor het eerst een winactie gewonnen! Dit supermooie tasje werd vanmorgen bezorgd. Het is een handgemaakt leder schoudertasje van Giese Leather Products. Dit is de Favor Rubino. Hij kwam samen met de Gigi Robino, dit is een mini portemonnee in dezelfde kleur.

Ik kreeg er een lief kaartje bij en een leuke canvas tas!

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Klik hier voor meer producten van Giese Leather Products.

Advertenties

Gepubliceerd door

rosancastien

Ik ben Rosan, 22 jaar en ik woon in Haarlem. Rosancastien.com is een blog over fashion en lifestyle. Hier zul je alles lezen over wat ik doe, wat ik draag en waar ik ben geweest.

4 gedachten over “FAVOR BAG – GIESE LEATHER PRODUCTS”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s