WEEKBLOG #8 – DATENIGHT & TROPENMUSEUM

Hi!

Ik begon de week weer lekker rustig met een ontbijtje op bed. Werken aan mijn blog, naar de sportschool en Netflixen. Ik keek de laatste aflevering van New Girl, zó jammer! Ik heb wel nog genoeg op mijn lijstje staan… Eerst maar beginnen aan seizoen 8 van Modern Family!

Processed with VSCO with hb2 preset

Dinsdag begon ik aan mijn opdrachten voor de akademie. De eindopdracht voor Photoshop nadert en ik heb het nog steeds niet helemaal onder de knie… Even flink oefenen dus. ’s Avonds maakte ik een healthy pasta voor mezelf. Ik had mezelf voorgenomen om weer wat meer moeite te doen met koken. Dus maakte ik courgetti met paprika, tomaatjes en pesto en gebakken zalm. Beetje rucola en klaar was m’n heerlijke avondmaaltje.

Processed with VSCO with hb2 preset

Donderdag moest ik werken, dus woensdag maakte ik de opdrachten af voor vrijdag. Woensdagavond ging ik nog even gezellig bij mijn moeder langs.

Vrijdag weer een dagje op de akademie en weer op stap met de groep van Kunstactualiteit. Dit keer naar het Tropenmuseum. We bekeken verschillende tentoonstellingen. Van mode tot body art. Zeker de moeite waard!

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Het museum ging om vijf uur al dicht, dus waren we iets eerder klaar. Ik ging nog even de Kalverstraat in met een klasgenootje, wat een drukte die Black Friday. We waren er al gauw klaar mee en pakten lekker de trein naar huis. ’s Avonds had ik met een vriendinnetje afgesproken. Lekker wijntjes en nacho’s in de stad!

Processed with VSCO with hb2 preset

Zaterdag en zondag moest ik werken in de bioscoop, veel weekend bleef er dus niet over voor mij. Gelukkig kwam mijn vriend zaterdagavond nog wel even langs.

Until next week!

Advertenties

Gepubliceerd door

rosancastien

Ik ben Rosan, 22 jaar en ik woon in Haarlem. Rosancastien.com is een blog over fashion en lifestyle. Hier zul je alles lezen over wat ik doe, wat ik draag en waar ik ben geweest.

4 gedachten over “WEEKBLOG #8 – DATENIGHT & TROPENMUSEUM”

  1. Leuke blog en heerlijk eten zeg lekker;-) nog wat gescoord met black friday ik een glitter jurkje van zeeman hele mooie en nog een gaaf kleuren voor volwassenen kleurboek bij lydl mantra’ s kleuren Super relaxt voor je geest…
    P.s ben New York ook gekeken ben nu nog in laatste seizoen

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s