NETFLIX FAVOURITES

Hi!

Zo leuk, maar zo verslavend. Ja, ik heb het over Netflix. Ik heb een aantal series op een rijtje gezet die ik geweldig vind. Want wat is er beter dan een avondje Netflix met dit weer?

Limitless

Ik ben pas begonnen aan deze serie en ik vind hem supergoed! Het gaat over Brian Finch die een drug ontdekt, genaamd NZT. De bijwerkingen hiervan zorgen ervoor dat Brian zijn gehele hersencapaciteit gebruikt. Hierdoor wordt hij superslim en gaat hij samenwerken met de FBI.

Limitless-FT-779x400

New girl

Deze serie heb ik binnen een paar weken helemaal uitgekeken. Fantastisch! Hoofdrolspeelster, Jessica Day, komt in een loft te wonen met drie mannen. Het is een hilarische feel good-serie en vooral een lekker wegkijkertje.

tv-new-girl26

Riverdale

Het eerste seizoen was al goed, maar het tweede seizoen is nog beter. Het wordt alsmaar spannender! Het gaat over een dorpje, Riverdale, wat maar een saaie plek lijkt te zijn. Totdat Archie en zijn vrienden betrokken raken bij een moordzaak, dat heel Riverdale op zijn kop zet. Deze dramaserie is zeker een aanrader!

riverdale

Modern Family

Deze serie keek ik vroeger al vaak op Comedy Central en was het eerste wat ik keek op Netflix. Ik heb alle afleveringen ondertussen wel drie keer gezien en het blijft geweldig. Het gaat over drie gezinnen die samen een familie vormen op een wel heel moderne manier. Supergrappig en je kijkt er zo doorheen.

Modern-Family

How I Met Your Mother

Ted vertelt zijn kinderen in 2030 hoe hij zijn moeder heeft ontmoet, en begint bij de verloving van Lily en Marshall in 2005. Hier doet hij dan ook negen seizoenen over, die ieder gevuld zijn met gemiddeld drieëntwintig afleveringen. Lijkt langdradig en dat is het ook, maar wel hilarisch. Heerlijk wegkijkertje tijdens je ontbijt of gewoon de hele dag, want verslavend is het wel.

How-I-met-your-Mother-the-00s-40533608-1920-1080

Welke serie moet ik nog echt gezien hebben? Tell me!

Advertenties

Gepubliceerd door

rosancastien

Ik ben Rosan, 22 jaar en ik woon in Haarlem. Rosancastien.com is een blog over fashion en lifestyle. Hier zul je alles lezen over wat ik doe, wat ik draag en waar ik ben geweest.

8 gedachten over “NETFLIX FAVOURITES”

  1. Hoi Rosan,

    Je hebt een van onze filmpjes geliked. Tnx! Hopelijk vond je het een leuk filmpje. Hoe ben je op onze pagina terecht gekomen? Wat betreft deze post van jou, Limitless kende ik als film dus ga de serie ook eens kijken. Series zoals Gotham of Suites zijn ook erg leuk!!

    Liked by 1 persoon

    1. Ja, zeker! Ik was verschillende blogs aan het lezen en kwam zo op jullie pagina terecht. Ja klopt! De film heb ik nog niet gezien, moet ik ook maar eens doen. Over Suites heb ik ook goede verhalen gehoord!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s