WEEKBLOG #7 – AKADEMIE & HAWKESWORTH

Hi!

Maandag had ik een lekker rustig dagje. Een beetje opruimen, sporten en Netflixen. Dinsdag had ik een afspraak in Amsterdam en ’s avonds ging ik naar Beverwijk om bij mijn vader te eten.

Processed with VSCO with hb2 presetGezellig met mijn zus in de trein…

Woensdag werkte ik de hele dag thuis aan de opdracht voor Kunstactualiteit. Dit en nog wat opdrachtjes moest ik die dag af hebben aangezien ik donderdag de hele dag moest werken. Donderdagavond kwam ik pas laat thuis en kon ik rechtstreeks naar bed, de wekker ging weer vroeg voor een dagje school.

Processed with VSCO with hb2 preset

Tijdens kunstactualiteit bezochten we het Huis Marseille. Dit is een fotografiemuseum aan de Keizersgracht. Momenteel is er een tentoonstelling te zien over het werk van Jamie Hawkesworth. (Klik hier voor meer info en de agenda van Huis Marseille)

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Om half zes zat het er weer op en kon ik van mijn ‘weekend’ genieten. (Dit stelde weinig voor, aangezien ik zaterdag en zondag gewoon moest werken.) Maar vrijdagavond kwam mijn vriend gezellig eten en maakte ik Mexicaanse burrito’s. Toen ik de stad in liep voor boodschappen kwam ik de gezellige verlichting tegen. Dit maakt het koude en donkere weer toch nog een beetje leuk…

Processed with VSCO with hb2 preset

Until next week!

Advertenties

Gepubliceerd door

rosancastien

Ik ben Rosan, 22 jaar en ik woon in Haarlem. Rosancastien.com is een blog over fashion en lifestyle. Hier zul je alles lezen over wat ik doe, wat ik draag en waar ik ben geweest.

2 gedachten over “WEEKBLOG #7 – AKADEMIE & HAWKESWORTH”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s