SAY IT IN PICTURES

Hi!

Ik ben gek op foto’s. Voor mij zijn het de mooiste herinneringen die er zijn. Van elke vakantie maak ik een fotoboek. Lekker ouderwets, maar o zo leuk om later nog eens te bekijken. Laatst heb ik ook  foto’s laten printen als polaroid look-a-likes. Superleuk en hier heb je dus geen polaroidcamera voor nodig! Ik heb ze op mijn muur boven mijn bed geplakt en het ziet er zo gezellig uit!

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Deze foto’s heb ik laten printen bij HEMA. Ze hebben superveel keuze voor foto’s printen en albums maken. Fotocadeau’s en -boeken zijn nu zelfs met 20% korting. Neem snel een kijkje, klik hier.

Advertenties

2 thoughts on “SAY IT IN PICTURES

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s