OOPS I DID IT AGAIN

Hi!

Ken je dat? Je gaat naar Kruidvat voor een doosje Paracetamol en je kunt het weer niet laten om langs de schappen met make-up te lopen. Voor je het weet, heb je weer een nieuwe lippenstift gekocht.

Dat overkwam mij dus een paar dagen geleden. Ik vind het vooral leuk om bij Essence te kijken omdat ze hele mooie spulletjes hebben voor kleine prijsjes. Ik ben al heel lang op zoek naar een bruine lippenstift, maar ik kon steeds net niet de goede kleur vinden. Deze heeft eigenlijk alles wat ik zocht en is superleuk voor de herfst!

Dit is de Essence Ultra Last Instant Colour 20 Rich Mahogany Lipstick en je hebt hem al voor 2,39 euro! Hij blijft misschien niet zo lang zitten als bijvoorbeeld lippenstift van L’oréal Paris (dit is mijn favo merk onder de lippenstiften), maar je moet natuurlijk niet te veel verwachten voor die prijs.

Processed with VSCO with hb2 presetIMG_1298Processed with VSCO with hb2 preset

Advertenties

Gepubliceerd door

rosancastien

Ik ben Rosan, 22 jaar en ik woon in Haarlem. Rosancastien.com is een blog over fashion en lifestyle. Hier zul je alles lezen over wat ik doe, wat ik draag en waar ik ben geweest.

23 gedachten over “OOPS I DID IT AGAIN”

  1. Ik moet zeggen foundation onder mijn oogschaduw of wat concealer eronder is voldoende.heb eens van collistar een dure primer voor onder de oogschaduw gekocht..gelukkig was die toen 70% omdat onze et is weg ging naar hielp geen zak bij mij heheh.

    Liked by 1 persoon

      1. Hij was niet duur meer gelukkig ….en heb hem kunnen verkopen.heb eigenlijk niks nodig dat de oogschaduw blijft zitten aan basis..mijn basis is een foundation..hihi en collistar blijft sowieso heel goed zitten en heb nu actrice oogschaduw ….the ultimate chrome…ben bezig een blog erover te schrijven hihi

        Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s