WEEKBLOG #5 – MOVIENIGHTS, BEST FRIENDS & LOTS OF FOOD

Hi!

Afgelopen maandag ging ik naar de film “Weg van jou” met mijn huisgenootje. Als je van Nederlandse romcoms houdt, moet je deze zeker kijken! Bekijk de trailer hier.

Processed with VSCO with hb2 preset

Dinsdag zag ik mijn beste vriendinnetje eindelijk weer! We gingen bijkletsen bij Fortuyn in de stad. Dit is een super gezellig restaurantje aan de Grote Markt. Daarna aten we bruschetta’s en pizza bij een pizzeria.

Processed with VSCO with hb2 preset

De volgende dag gingen we brunchen bij Crêpe Affaire. Hier kun je de lekkerste crêpes krijgen met van alles erop. Ze hebben keuze uit zoete en hartige crêpes. Daarnaast hebben ze van beide altijd een Weekly Special. Dit keer was dat Red fruit crumble met ijs en slagroom. Deze namen we allebei en het was heerlijk. Nadat we propvol zaten, ging ik mijn vriendinnetje uitzwaaien. Zij vertrekt namelijk zondag voor haar grote reis!

Processed with VSCO with hb2 preset

Donderdag heb ik vrijwel de hele dag aan de presentatie van Fotostyling gewerkt die ik vrijdag moest geven op de akademie. Natuurlijk maakte ik nog wel even tijd voor de nieuwe aflevering van “Riverdale” met een grote kop thee. Deze leuke “Cake it easy” mok is van Blond Amsterdam.

Processed with VSCO with hb2 preset

Vrijdag gingen we (na 2 lessen aan het verslag werken) weer op stap met de groep van Kunstactualiteit. We bezochten het Koninklijk Paleis op de Dam en een expositie in het Art Hotel. In het Paleis was de tentoonstelling van de Koninklijke Prijs voor Vrije Schilderkunst 2017. Hier kon je stemmen op het schilderij die je het mooist vond. Als je het schilderij kiest dat de publieksprijs wint, kun je een schilderij van maximaal 2300 euro winnen. Ik stemde op deze van Janine van Oene, genaamd Familiar Face.

Processed with VSCO with hb2 preset

Dit zijn de grote hal en de zitkamer van het Engels kwartier, om maar een kleine indruk te geven van dit gigantische paleis.

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Om half 6 was het weer tijd voor weekend! Dat moest natuurlijk gevierd worden met een avondje stappen. Zaterdag een rustig dagje, wel heb ik mezelf nog even nuttig gemaakt en het huis schoongemaakt. Super jammer dat ik zondag moest werken, want nu kon ik mijn vriend niet van Schiphol halen… Gelukkig zag ik hem die avond na mijn werk.

Until next week!

 

Advertenties

Gepubliceerd door

rosancastien

Ik ben Rosan, 22 jaar en ik woon in Haarlem. Rosancastien.com is een blog over fashion en lifestyle. Hier zul je alles lezen over wat ik doe, wat ik draag en waar ik ben geweest.

One thought on “WEEKBLOG #5 – MOVIENIGHTS, BEST FRIENDS & LOTS OF FOOD”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s