SHOPLOG PART 2 – AUTUMN VIBES

Hi!

Nog een shoplogje omdat ik echt even toe was aan een nieuwe garderobe. De witte trui met strepen had ik al online gezien, en in de winkel was hij eigenlijk nog leuker. Deze is van Mango, evenals de broek met strikjes. En het matcht ook nog superleuk bij elkaar.

De ruitjes broek kocht ik ook bij Mango. Voordeel: hij zit fantastisch. Deze hoef ik niet eens per direct in te wisselen voor een joggingbroek bij thuiskomst. De broek leek me vooral mooi met een zwarte trui, maar laat ik deze nou net nog niet hebben… Pull&Bear had deze gelukkig wel. Hij staat supermooi op de broek. Hij is oversized, maar niet te lang. Zo kun je nog wel de mooie details van de broek zien.

De oorbellen zijn van Sascha, waar ik naar binnen liep op zoek naar zwarte laarsjes. Helaas heb ik die nog niet gevonden… De oorbellen passen heel leuk bij elkaar als je twee gaatjes hebt, maar apart zijn ze ook mooi. De set met kettinkjes zijn van Pull&Bear. Ze zitten niet aan elkaar vast, dus ze kunnen ook los van elkaar gedragen worden.

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Advertenties

Gepubliceerd door

rosancastien

Ik ben Rosan, 22 jaar en ik woon in Haarlem. Rosancastien.com is een blog over fashion en lifestyle. Hier zul je alles lezen over wat ik doe, wat ik draag en waar ik ben geweest.

8 gedachten over “SHOPLOG PART 2 – AUTUMN VIBES”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s