WEEKBLOG #4 – HAPPY HALLOWEEN

Hi!

Het is weer tijd voor een nieuwe weekblog! Maandagavond ben ik met mijn zus en collega’s de stad in gegaan voor een gezellig avondje met hapjes en drankjes.

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Dinsdag ging ik vroeg beginnen aan school zodat ik ’s avonds nog kon afspreken met mijn vriend. Lekker eten en filmpje kijken. (Ik heb voor het eerst Surinaamse roti gemaakt en hij vond het ook lekker!)

Processed with VSCO with hb2 preset

Woensdag weer een dagje werken en donderdag opdrachten voor de akademie afgemaakt. Ik begin Photoshop al een beetje onder de knie te krijgen… Voor deze opdracht moest ik een spiegel fotograferen en daar een persoon in hetzelfde perspectief in plaatsen.

Processed with VSCO with hb2 preset

Donderdagavond kon ik voor de laatste keer afspreken met mijn vriend. Hij vloog vrijdagochtend namelijk naar Curacao om een vriend te bezoeken die daar stage loopt. Helaas kon ik hem niet uitzwaaien op Schiphol want ik moest gewoon naar de akademie. Om half 6 zat het er weer op en kon ik meteen doorreizen naar de bioscoop voor een avondje werken.

Processed with VSCO with hb2 preset

Zaterdag met mijn huisgenootje op stap! We gingen naar een Halloween feestje in de stad. Superleuk, want zij kan grimeren. We gingen de deur uit met smokey eyes en een zooitje (nep)bloed.

Processed with VSCO with hb2 preset

De gezellige avond werd gevolgd door een typische zondag. Uitslapen en series kijken…

Processed with VSCO with hb2 preset

Until next week!

Advertenties

Gepubliceerd door

rosancastien

Ik ben Rosan, 22 jaar en ik woon in Haarlem. Rosancastien.com is een blog over fashion en lifestyle. Hier zul je alles lezen over wat ik doe, wat ik draag en waar ik ben geweest.

2 gedachten over “WEEKBLOG #4 – HAPPY HALLOWEEN”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s