SHOPLOG PART 1 – BUDGET SHOPPEN BIJ PRIMARK

Hi!

Vroeger kocht ik me altijd helemaal suf bij de Primark, omdat het allemaal toch zo goedkoop is. Ik gooide van alles in mijn mandje en eenmaal bij de kassa kon ik alsnog over de honderd euro afrekenen. En dat aan allemaal onzin die ik vervolgens nooit droeg of gebruikte. Voortaan als ik naar Primark ga, koop ik iets alleen als ik het echt graag wil hebben ook al is het nog zo goedkoop.

Deze roze trui vind ik superleuk. Ik heb hem in maat L genomen zodat hij lekker oversized is. (Hier draag ik hem op mijn vintage Levi’s jeans.)

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Ik wilde deze highlighter graag proberen. In het doosje zag hij er al heel mooi uit. De highlighter is voor vier euro toch heel mooi!

Processed with VSCO with hb2 preset

Ook maar meteen een highlighter kwast erbij, deze had ik toch nog niet. Deze vind ik iets minder. Ik heb het idee dat er weinig poeder aan de kwast blijft zitten.

Processed with VSCO with hb2 preset

Als laatste kocht ik deze haarelastiekjes. Deze kon ik voor die twee euro niet laten liggen. (Oeps, daar gaan we weer…) Love it!

Processed with VSCO with hb2 preset

Wil je zien wat ik vorige week nog meer geshopt heb? Deel 2 van deze shoplog is coming soon!

Advertenties

Gepubliceerd door

rosancastien

Ik ben Rosan, 22 jaar en ik woon in Haarlem. Rosancastien.com is een blog over fashion en lifestyle. Hier zul je alles lezen over wat ik doe, wat ik draag en waar ik ben geweest.

5 gedachten over “SHOPLOG PART 1 – BUDGET SHOPPEN BIJ PRIMARK”

  1. Heel herkenbaar, kocht ook altijd veel te veel bij Primark. Om vervolgens meer dan de helft niet te dragen en uiteindelijk weg te doen, zonde! Kom er alleen nog voor de geur kaarsen en ondergoed + sokken. Je trui is wel heel nice, staat mooi bij je jeans!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s