WEEKBLOG #3 – VAKANTIE

Hi!

Lekker een weekje vakantie! Dus besloot ik om lekker even niet aan school te denken en te genieten van mijn vrije tijd. Nu ik Modern Family (twee keer) en How I Met Your Mother helemaal gezien heb, werd het tijd voor een nieuwe feel good-serie. New Girl it is! Zeker niet de beste serie, maar wel een lekker wegkijkertje. Ik heb namelijk het probleem dat wanneer een serie heel goed is, ik niet kan stoppen met kijken. Maar goed dat Riverdale maar één keer per week is…

Processed with VSCO with hb2 preset

Vrijdag ging ik met mijn zus naar Amsterdam. Nee, dit keer niet naar de akademie, maar gewoon lekker de stad in. Mijn kledingkast was echt toe aan een update en dat is zeker gelukt. Shoplogje van mijn nieuwe aankopen volgt!

Processed with VSCO with hb2 preset

Hier draag ik mijn Levi’s jack met een trui van H&M. Het tasje kreeg ik afgelopen zomer cadeau van mijn moeder toen zij in Lanzarote was geweest.

Processed with VSCO with hb2 preset

We gingen lunchen bij Coffee & Coconuts. Superleuk tentje, waar je elk moment van de dag kunt eten en drinken. Mijn zus en ik gingen allebei voor de Coconut Pancakes. Dit staat op de kaart onder All day breakfast. Hoe perfect is dat? Ze waren superlekker! Meer weten over deze leuke hotspot? Bekijk hier de website.

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Superleuk interieur!

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Terug in Haarlem gingen we naar de pizzeria. Ik had een pizza calzone en die was heerlijk! Bij mij thuis keken we de film Hidden Figures af waar we eerder al aan begonnen waren. Supergoede film!

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Zaterdagavond vierde mijn vriend zijn verjaardag. Deze gezellige avond sloten we af in de stad. Zondag op zijn echte verjaardag hadden we een lekker lui dagje. Gelukkig was hij super blij met zijn cadeautje, ik gaf hem kaartjes voor The Chainsmokers op 17 februari in het ZiggoDome, een parfum en een megapack blauwe M&M’s want dat is zijn lievelings.

Until next week!

Advertenties

Gepubliceerd door

rosancastien

Ik ben Rosan, 22 jaar en ik woon in Haarlem. Rosancastien.com is een blog over fashion en lifestyle. Hier zul je alles lezen over wat ik doe, wat ik draag en waar ik ben geweest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s