ROOM TOUR

Hi!

Zoals je kunt lezen onder het kopje ‘About me’, woon ik in Haarlem. Ik heb hier een knus en gezellig huisje in het centrum, die ik deel met twee lieve huisgenootjes. Hier een kleine room tour om een kijkje in mijn leven te geven. Ik ben verliefd op plantjes en ik hou van een clean interieur.

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s