WEEKBLOG #1 – KINGSMAN & ART

Hi!

Welkom bij mijn eerste weekblog. Iedere maandag komt er om 16:00 uur een nieuwe weekblog online, waarin ik vertel wat ik de afgelopen week heb gedaan.

Afgelopen week ben ik druk geweest met het opzetten van rosancastien.com en heb ik aan opdrachten gewerkt voor de akademie. Work, work, work. 

Dinsdagavond heb ik bij mijn moedertje Oudhollandse stamppot gegeten en ben ik erna naar de film Kingsman: The Golden Circle geweest. Supergoede film. Ik heb er veel verschillende reacties over gehoord, maar ik heb er niet veel over te klagen. Aanrader dus! Oh ja, The Hitmans Bodyguard en American Made vond ik trouwens ook supergoed. Genoeg redenen om snel een bezoekje te brengen aan de bioscoop. Bekijk de trailer van Kingsman: The Golden Circle hier.

17629699_737406303103418_8818997665022140490_n

Vrijdag was een drukke dag op de akademie. Eerst een lesje Photoshop en Fotostyling en daarna verschillende galeries in buurt bezocht met de groep van Kunstactualiteit.

Processed with VSCO with hb2 preset

Zo gingen we naar KochxBos Art Gallery waar werken van Dadara (Daniël Rozenberg) te zien waren. Hij heeft een serie prachtige mandala schilderijen gemaakt. Waarvan ik deze de mooiste vond.

Processed with VSCO with hb2 preset

Ook bezochten we Galerie Ron Mandos waar werken te zien waren van Anthony Goicolea. Deze tentoonstelling heet Anonymous.

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Wat zijn ze mooi hè, de grachten van Amsterdam…

Processed with VSCO with hb2 preset

Deze dag sloot ik af met een filmavondje met mijn zus. Hiervoor hadden we lekkere dingen voor een chocoladefondue gehaald. Jammm.

Na een super gezellig huwelijksfeest zaterdagavond, begon ik mijn zondag met een heerlijke smoothie on the go. Deze smaak van Innocent vind ik super lekker en geeft me net wat extra energie om mijn werkdagje door te komen.

Processed with VSCO with hb2 preset

Until next week!

Advertenties

Gepubliceerd door

rosancastien

Ik ben Rosan, 22 jaar en ik woon in Haarlem. Rosancastien.com is een blog over fashion en lifestyle. Hier zul je alles lezen over wat ik doe, wat ik draag en waar ik ben geweest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s