YELLOW X DENIM

Hi!

Ik wil het nog niet helemaal beseffen, maar de zomer is toch echt voorbij. Niet meer zonnen, te veel ijsjes eten
en rondlopen in bikini. Nope. Maar een nieuw seizoen betekent nieuwe garderobe. Afgelopen weekend ben ik dus even wezen shoppen in m’n eigen stadje. Bershka (jaaa, eindelijk zit die ook in Haarlem) heeft een superleuke collectie. Ik ging voor een okergeel gestreept shirtje en een sjaal in dezelfde kleur. Bij Episode scoorde ik het perfecte vintage denim jack van Levi’s. Ja, ik heb er ondertussen wel honderd gepast. But this was my lucky day, want de eerste die ik dit keer uit het rek pakte, zat meteen goed.

Okergeel is toch wel mijn lievelingskleurtje van het moment en denim zal ik voor altijd liefhebben. Deze combi vind ik supermooi en zeker voor de herfst. De trui is van H&M, de jeans van Zara en de ring van een vlooienmarkt in Berlijn.

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

 

Advertenties

Gepubliceerd door

rosancastien

Ik ben Rosan, 22 jaar en ik woon in Haarlem. Rosancastien.com is een blog over fashion en lifestyle. Hier zul je alles lezen over wat ik doe, wat ik draag en waar ik ben geweest.

6 gedachten over “YELLOW X DENIM”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s