FIRST POST

Hi!

Welkom op mijn blog! Ik zal regelmatig posten over fashion en lifestyle. Iedere woensdag zal er om 16:00 uur een artikel online komen. Verder ben ik nog aan het brainstormen over andere artikelen. Iedere maandag een weekblog? Laat me vooral even weten wat jullie ervan vinden in de comments!

Wil je meer over mij weten? Lees dan de pagina About me.

Processed with VSCO with hb2 preset
Foto door Jip Brock
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s